×

Contact

Verantwoording website

Deze website wordt u aangeboden door dorpsbelang Blauwhuis. De eindverantwoording van de artikelen op deze website ligt daarmee bij de vereniging Doarpsbelang Blauhûs. Het dorpsbelang heeft de redactie neergelegd bij de werkgroep 'Blauhûs op Ynternet'.De Redactie
De redactie van deze website wordt gevormd door onderstaande personen:


Het mailadres van de redactie van deze website is: blauhus@hotmail.com

Wilt u contact met het dorpsbelang, dan kunt u mailen naar: doarpsbelang@blauhus.nl

Uw bericht op internet

Binnen het levend hart van Blauwhuis gebeurt van alles, bijvoorbeeld in het verenigingsleven, in de kerk, op straat of bij u thuis. Heeft bijvoorbeeld uw vereniging een wetenswaardig nieuwtje, dan kunt u hiervan een berichtje naar de redactie sturen. Binnen de redactie kijken we of het bericht geschikt is voor op de website. Als het geschikt is wordt er een klein berichtje op de voorpagina van de site geplaatst met een link naar het artikel of naar de website van uw vereniging. 

Bestandsformaat

We ontvangen uw bericht bij voorkeur in een Word-bestand. Eventuele foto's bij voorkeur NIET in het Word-document invoegen maar apart versturen. 
Voor de mensen die niet beschikken over een computer of een digitale camera kan het bericht ook op de 'conventionele' manier worden aangeleverd: ontwikkelde foto's met een papieren versie van het bericht.

Contactformulier