×

Alpe d’HuZes

Alpe d’HuZes

In juni van dit jaar vindt het sportieve evenement Alpe d’HuZes plaats op de Franse berg Alpe d’Huez. Dit is een uniek evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’.

Twee deelnemers aan dit evenement zijn Marry van der Meulen en haar zoon Sjoerd. Voor deze sportieve actie zijn zij op zoek naar donateurs. Als werkgroep “Strune troch Blauhús” vinden wij het een ontzettend goed doel en fantastisch dat zij samen deze gigantische uitdaging aangaan. Vandaar dat we hebben besloten om met de opbrengst van “Strune troch Blauhús” hen te sponseren.

Wij willen onze sponsors en deelnemers bedanken die het mogelijk hebben gemaakt om de tocht te organiseren en een goed doel te kunnen ondersteunen! Mocht u ook interesse hebben om Marry en Sjoerd te sponseren, kijk dan op: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/marrymeulen/alpe-dhuzes-2020


21 januari, 2020 | 18:57 | Hits: 109

Terug
alpedhuzes.jpg