×

Bag2School kledinginzameling

Bag2School kledinginzameling

Van 27 t/m 31 mei organiseren wij een kledinginzamelingsactie. Wij zamelen dan kleding in die naar mensen gaan die het hard kunnen gebruiken en het zelf niet kunnen betalen. Wij doen dit weer via de organisatie Bag2School Nederland.

Bag2School Nederland verzamelt kleding van scholen, instellingen en verenigingen en keert per kilo een bedrag uit. Bag2School wil de afvalberg niet nóg hoger maken en deze wijze van werken is een mooie manier om van niet meer gebruikte kleding af te komen. Daarnaast helpt het ons te sparen voor school.

Het geld zal gebruikt worden voor de kinderen.

 

Kom in actie!

Wij zouden het erg op prijs stellen als u zich ook in wilt zetten voor onze actie door een zak te vullen met de oude nog bruikbare kleding/textiel. Dit zijn bijvoorbeeld schoenen, shirts, broeken, riemen, maar ook lakens en dekens. Kijk op de website van Bag2School voor een volledige lijst met wat er wel en niet ingezameld mag worden, www.bag2school.nl. Daarnaast vindt u hier nog meer informatie over hoe de inzameling in zijn werk gaat en waar de kleding heen gaat.

De zakken worden verzameld in de hal van de Singel, bij het in en uitgaan van de school is er gelegenheid om hier de zakken neer te leggen. Let u er a.u.b. dat de zak goed dicht zit. Alvast enorm bedankt voor uw hulp, samen gaan we een fantastische inzameling neer zetten.

 

Kinderen en team St. Gregoriusschool


18 april, 2024 | 15:22 | Hits: 35

Terug
Bag2School logo, 2 (Aangepast).jpg