×

Bag2school

Bag2school

Wij willen u graag informeren over onze aankomende inzamelingsactie. Wij hebben via de organisatie Bag2School Nederland een kleding inzamelingsactie opgezet om extra geld in te zamelen voor onze school. Het geld zal gebruikt worden voor de kinderen.

Kom in actie!

Wij zouden het erg op prijs stellen als u zich ook in wilt zetten voor onze actie door een (vuilnis) zak te vullen met de oude nog bruikbare kleding/textiel. Dit zijn bijvoorbeeld schoenen, shirts, broeken, riemen, maar ook lakens en dekens. Kijk op de website van Bag2School voor een volledige lijst met wat er wel en niet ingezameld mag worden, www.bag2school.nl . Daarnaast vindt u hier nog meer informatie over hoe de inzameling in zijn werk gaat en waar de kleding heen gaat.

De zakken zullen worden verzameld in de hal van de Singel. De deur van de Singel is elke ochtend tussen 8.00 – 12.00 open en we vragen u hier zelf de zakken neer te leggen. Zorgt u dat de zak goed dicht zit?

Let u erop dat er maximaal 1 persoon per keer in de Singel naar binnen gaat en denkt u om de 1,5 meter afstand onderling als u even wachten moet?

Mocht u op een ander moment zakken langs willen brengen, heeft vragen of misschien hulp nodig, dan kunt u ons altijd bellen 0515-579262

 

Wat mag WEL ingezameld worden?    Wat mag NIET ingezameld worden?

- Goede kwaliteit 2e hands kleding

- Lakens

- Dekens

- Gordijnen

- Knuffelbeesten

- Schoenen (per paar)

- Riemen / Ceintuurs

- Handtassene

 

- Vuile of natte kleding

- Gescheurde of beschadigde kleding

- Enkele schoenen

- Afgeknipt materiaal

- Matten

- Tapijten

- Kussens / Dekbedden

- Bedrijfskleding

 

 

 

 

Alvast enorm bedankt voor uw hulp bij deze inzameling.

St. Gregoriusschool

 


20 april, 2021 | 19:37 | Hits: 98

Terug
bag2school.jpg