×

Oud papier

Oud papier

Beste bewoner,

De St. Gregoriusschool stopt met de inzameling van oud papier. Dit betekent dat er een aantal dingen veranderen. In deze brief leest u daar meer over.

De laatste inleverdag 2021.

In de week van 11 januari kunt u voor de laatste keer het oud papier in de container van Omrin brengen. Vanaf februari wordt het oud papier opgehaald door de gemeente Súdwest-Fryslân.

U krijgt een papiercontainer

Omdat de gemeente het oud papier bij u ophaalt krijgt u binnenkort een papiercontainer. Hier zijn geen kosten aan verbonden. De papiercontainer wordt bezorgd in week 3 t/m 5 ( 18 januari t/m 5 februari 2021). De container wordt bij uw woning afgeleverd.

Wanneer wordt de papiercontainer geleegd?

Uw papiercontainer wordt op een doordeweekse dag geleegd. De eerstvolgende keer dat de gemeente de papiercontainers leegt is op woensdag 24 februari 2021. De andere data kunt u vinden op de digitale afvalkalender. Deze vindt u op www.sudwestfryslan.nl/afvalkalender. Zet de container op de ledigingsdagen vóór 7.00 uur op dezelfde plaats waar u ook de restafval- en GFT-container aanbiedt om te legen.

Wat mag er in de papiercontainer?

In de papiercontainer mag al uw oud papier zoals kranten, tijdschriften, dozen, reclamedrukwerk, kopieerpapier en enveloppen. Op de digitale afvalkalender van de gemeente staat precies vermeld wat er wel en niet in de papiercontainer mag. Kijk op www.sudwestfryslan.nl/afvalkalender

Heeft  u nog vragen?

Neem dan contact op met team Reiniging. Dit kan door te bellen via ons telefoonnummer 14 0515 of mailen naar reiniging@sudwestfryslan.nl.


4 januari, 2021 | 19:05 | Hits: 101

Terug
opc.jpg