×

Reconstructie Vitusdyk

Reconstructie Vitusdyk

Aan de Vitusdyk vinden binnenkort werkzaamheden plaats. Het gaat hier om de wens vanuit het dorp om de kruising met de Sinsmar veiliger te maken en onderhoudswerkzaamheden. Hier leest u hier meer over.

Welke werkzaamheden vinden er plaats?
Zoals met Dorpsbelang en aanwonenden besproken maken we de kruising met de Sinsmar veiliger. De aanwezige vernauwing maakt plaats voor een drempel. De stoep aan de zuidkant wordt verlengt tot aan het einde dorp. En de straatverlichting wordt verplaatst.

Welke hinder ervaart u van de werkzaamheden?
De aannemer voert de werkzaamheden uit in verschillende stappen. De werkzaamheden maken het noodzakelijk de weg in bepaalde perioden (gedeeltelijk) af te sluiten.

Hoe ziet de planning eruit?
Vanaf maandag 14 maart tot en met vrijdag 08 april 2022 is op werkdagen van 07:00 uur tot 18:00 uur een deel van de rijbaan Vitusdyk, tussen de kruising met Atsemar en Vitusdyk 16, in Blauwhuis afgesloten voor al het doorgaand verkeer. Daarop is vanaf maandag 11 april tot en met vrijdag 22 april 2022 op alle dagen een deel van de rijbaan Vitusdyk, tussen de kruising met Atsemar en Vitusdyk 16, in Blauwhuis afgesloten voor al het doorgaand verkeer. De genoemde afsluiting geldt ook voor fietsers en voetgangers.

Voor alle details: https://melvin.ndw.nu/public/situation;id=127390 


16 februari, 2022 | 17:15 | Hits: 81

Terug
afsluit.jpg