×

Showdance uitvoering

Showdance uitvoering

Op zondag 26 juni hebben kinderen uit Woudsend, Heeg, Blauwhuis en Sint Johannesga opgetreden tijdens de uitvoering van Euclase Movements. Hier lieten zij hun geweldige dansen zien die ze afgelopen seizoen in elkaar hebben geflanst! Bij iedere groep straalde het enthousiasme en plezier er van af! De dans moves, kunstjes, spagaten en radslagen vlogen voorbij en iedere dans had weer een ander verhaal of thema! Er was ook een ijskraam van Theetuin Westhem waar je ijsjes kon halen! Daarnaast was Geeske van der Meulen er ook met koffie/thee/limonade en haar bekende overheerlijke zelfgebakken cupcakes, koekjes en taartjes! Al met al een groot feest, veel gezelligheid en een geslaagde middag waarbij zowel de kinderen als het publiek hebben genoten!

 

De kinderen komen iedere week naar de dansles om lekker te bewegen, zichzelf te kunnen uitten en we oefenen op een speelse, gezellige en leerzame manier de dansen. Ze mogen en kunnen ook meedenken en zo hun eigen creatieve kanten ontwikkelen. Op deze manier ontdekken de kinderen ook hun kwaliteiten en dat is zo goed tijdens het opgroeien. Ieder kind is uniek op zijn eigen manier!

 

Lijkt het jouw ook leuk om mee te dansen in een van de dansgroepen? Wil jij ook laten zien wat je kunt en wie je bent? Kijk voor meer informatie op www.euclase-movements.com voor vragen stuur een mail naar info@euclase-movements.com!

 

Wietske van der Tol


5 juli, 2022 | 19:48 | Hits: 109

Terug
Showdance uitvoering, foto 3.jpg