×

Slotpartij de seare hân

Slotpartij de seare hân

Op 11 september was het alweer tijd voor de slotpartij van het seizoen. Bij de jeugd werd dit een kind- ouder partij met grote bal. Bij de pupillen waren er 6 parturen en werd er met winnaars en verliezers ronde gekaatst. In de winnaars ronde ging de finale tussen partuur 5, Sietse en Sjouke tegen partuur 3, Marijke en Auke Geert. Een mooie strijd die werd gewonnen door Marijke en Auke Geert. In de verliezers ronde ging de finale tussen partuur 2, Inge en Mariske tegen partuur 4, Mette en Jan Remmelt. Mette en Jan Remmelt waren in vorm en wonnen de finale.

Bij de welpen/ kabouters waren 5 partuur en werd er poule gekaatst. Een mooie wedstrijd met slechts 7 punten verschil tussen de nummer 1 en 5. Maar winnaar met 23 punten voor was partuur 4, Ylona en Tjitte.

Bij de senioren waren er 9 partuur en werd ook met grote bal gekaatst. Jos, Willem en Irini wonnen de eerste wedstrijd van Herman, Jurgen en Thea en mochten in de tweede ronde tegen Menno, Johan Gerard en Dilmer. Een spannende strijd die werd gewonnen door Menno c.s. In de derde ronde moest Menno c.s. tegen Johannes, Bauke en Bernard. Helaas viel Johannes uit met een blessure en mocht Jos invallen. Nu won Jos met Bauke en Bernard wel van Menno c.s. met 5-5 en 6-2. De finale werd gespeeld in het donker en met dank aan een paar auto’s en een trekker van Brandsma kon er toch gekaatst worden. Jos, Bauke en Bernard mochten het in de finale opnemen tegen Rianne, Afke en Sybe. Met 5 -3 en 6-6 was Jos c.s. te sterk. De verliezers finale ging tussen Herman, Jurgen en Thea tegen Richard, Graddus en Klaas. Een lange wedstrijd met alles aan de hang. Maar bij de laatste opslag werd het perk gemist en won Richard c.s


2 november, 2021 | 17:24 | Hits: 91

Terug
Kaatsen, Fakansje partij, foto.jpg