×

Strune troch Blauhús

Strune troch Blauhús

Kaarten

Voor de groepen 17:30 en 17:45 zijn nog kaarten bij de start verkrijgbaar.

Jeugd van 6 t/m 12 jaar kosten € 2,50 en volwassenen kosten € 7,50.

De groepen van 17:00 en 17:15 zijn vol.

                  

Parkeren

Kom het liefst lopend of met de fiets. Bij Zeinstra Handelsonderneming is plek om fietsen te stallen. Auto’s worden door verkeersregelaars naar een parkeerplaats in de Broer de Witte strjitte of de Sylroede verwezen.

Start

De eerste groep start om 17:00 uur. Daarna vertrekt om de 15 minuten de volgende groep. De start is in groepen, maar iedereen mag op zijn eigen tempo de tocht afleggen. Graag op tijd aanwezig zijn.

Tocht

Deelname aan de tocht is geheel op eigen risico. Onderweg zijn verkeersregelaars die begeleiden bij oversteekplaatsen. EHBO is op de route en mobiel aanwezig. In geval van nood kan men contact opnemen met de organisatie door de dichtstbijzijnde verkeersregelaar, vrijwilliger of organisatie (fietsend aanwezig) aan te spreken. Neem zelf een zaklamp of andere lichtbron mee voor onderweg. Toiletten zijn onderweg aanwezig.

De tocht gaat gedeeltelijk over onverharde, soms drassige ondergrond. Trek goed schoeisel aan! Kinderen alleen onder begeleiding! De tocht gaat ook langs water en openbare weg.

Einde van de tocht

De tocht eindigt op het slotfeest van het Blauhúster skûtsje “de Freonskip”. Hier is de mogelijkheid om na te praten en de spieren te ontspannen onder het genot van wat eten, een drankje en een band. Ook als u niet meeloopt, bent u van harte welkom op het slotfeest.

Reglement

Kijk voor aanvang van de tocht nog even naar het reglement van de tocht. Deze staat hier onder.

Bedankt

Als organisatie willen wij alvast iedereen hartelijk danken die op wat voor manier dan ook heeft bijgedragen om deze tocht mogelijk te maken. We wensen iedereen een mooie en gezellige tocht!!

Agnes, Anja, Hieke en Karin

------------------------------------------------

 

Op 28 desimber 2019 fan 17:00 ôf kinne jo troch Blauhús hinne strune. In rintocht fan 5 km dy start by by Jacobidyk 15 (garaazje Witteveen). Kom op plakjes wêr't jo noch net earder west ha. Nei ôfrin lekker iten en drinken te krijen by it Skûtsje.

Ynskriuwe kin fia: https://inschrijven.nl/form/2019122851008-nl 

Kaarten kinne jo helje by: Bakkerij Popma en Hannelsûndernimming Zeinstra

It giet oan!

Op 28 december start de tocht der tochten van Blauwhuis; Strune troch Blauhús. Op dit moment wordt er door vele vrijwilligers achter de schermen hard gewerkt om de tocht tot een onvergetelijk succes te maken. Voor wie eerdere aankondigingen heeft gemist.

Op 28 december start vanaf 17:00 uur de wandeltocht in en rond Blauwhuis. De tocht leidt u door weilanden, nauwe steegjes, bijzondere plaatsen, kenmerkende gebouwen (niet alledaags toegankelijk) en onderweg wordt u onder meer verrast door muziek, theater, licht in diverse vormen, een stukje historie en een zeer oude, nog authentieke, kersstal.

De tocht is ongeveer 5 km lang en zal ca. 2 uur duren. Jong en oud is van harte uitgenodigd. Gezien de route, waarbij delen door het weiland gaan, is het verstandig om goed schoeisel te dragen. Als u graag mee wil lopen, maar twijfelt of dit kan, neem dan contact op met iemand van de organisatie (06-47792635) . We gaan dan kijken naar de mogelijkheden.

Er is een maximum aan het aantal deelnemers die mee kunnen doen aan het evenement. Helaas VOL=VOL. Dus wees erbij!!

Reglement

 • De organisatie zorgt voor verkeersregelaars maar let zelf op verkeer e.d.
 • De organisatie verschaft licht voor iedere deelnemer, zelf iets meenemen mag natuurlijk altijd.
 • Geen honden toegestaan.
 • De organisatie is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor verlies, diefstal of enige andere vorm van geleden schade.
 • De organisatie is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor ziekte of ongevallen van deelnemers, ongeacht de oorzaak daarvan.
 • Deelname is geheel op eigen risico.
 • In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist de organisator.
 • Deelnemers gaan akkoord met het gebruik van hun beeltenis in fotografie voor een impressie van de tocht, zonder daarvoor vergoeding te claimen en zonder dat daarvoor vooraf toestemming is gevraagd.
 • Restitutie van inleggelden vindt niet plaats.
 • De deelnemer dient voorzichtig om te gaan met de natuur en afval op te ruimen.
 • Wanneer de tocht door weer of andere onvoorziene omstandigheden niet door kan gaan regelt de organisatie géén nieuwe datum.
 • En het allerbelangrijkste… lach, geniet en beleef!

10 november, 2019 | 19:14 | Hits: 93

Terug
strune.jpg