×

Nieuws

Vakantiepartij De Seare Hân

Het is alweer even geleden maar hier nog een kort verslagje van onze mooie vakantiepartij!

Na polsen op de jeugdapp van de kaatsvereniging was er wel animo om een wedstrijdje te spelen. Sommige waren op vakantie maar er was genoeg deelname om de partij door te laten gaan. We hadden deze middag 7 perturen op de lijst staan. 

 

 

1. Douwe   

    Rimmer  

2. Hieke

    Sjoerd

3. Mette 

   Trienke  

4. Inge 

    Sanne

5. Mirte   

    Brecht B   

 6. Wytze 

     Brecht F

7. Fardau

    Marijke

 

 

 

We hebben gekaatst in een winnaars en verliezersronde. In de eerste omloop zaten mooie wedstrijden! Doordat pertuur nummer 7 de eerste omloop niet hoefde te kaatsen moesten we afwachten wat ze in de tweede omloop gingen doen om de verdere lijst te weten. Als ze verloren konden ze ook nog kaatsen in de verliezersronde.

In de tweede omloop was het in de winnaars ronde 7 tegen 1 en 3 tegen 6. Hier wonnen de perturen 1 en 6 dus die zaten in de finale van de winnaarsronde. Pertuur 7 verloor dus die kreeg nog een kans in de verliezersronde. Hier ging het tussen pertuur 2 en 4 en 5 en 7.

Uiteindelijk wonnen 2 en 7 dus die zaten in de finale van de verliezersronde. De finale begon rond een uur of 4 en in de verliezersronde was de partij snel gedaan met een eindstand van 5-0 6-6. Hier werd er gewonnen door pertuur nummer 2.

In de winnaarsronde werd en spannend gekaatst. Met eind stand van 5-4 6-6 werd er gewonnen door pertuur nummer 1!

Al met al een geslaagde kaatsmiddag!


14 augustus, 2020 | 16:53 | Hits: 85

Terug